PUBLISHER
DISTRIBUTION
new events newsletter about us route journals contact shopping cart
 
 
 
 
HOME
NEDERLANDS
EnglishAdvanced search >

Maklu | Garant | Spinhuis


open
19 & 20 september


Het Boekenpodium

 
BELGIE
Somersstraat 13-15
2018 Antwerpen
Tel: +32 (3) 231 29 00
Fax: +32 (3) 233 26 59
 info@maklu.be
 uitgeverij@garant.be

NEDERLAND
Koninginnelaan 96
7315 EB Apeldoorn
Tel: +31 (55) 522 06 25
Fax: +31 (55) 522 56 94
 info@maklu.nl
 info@garant-uitgevers.nl


Joke Verpoest & Louise Verstraete
TaalVerhaal
ISBN: 9789044137941
Number of pages: 0
Status: Published - can be ordered - can be delivered
Price: € 112,00
Publisher : Garant Uitgevers nv
Print-version   Order

About the book:
TaalVerhaal is een inspiratiebron voor ouderbegeleiding bij kinderen met een taalproblematiek. Het doel is om denkgesprekken met kinderen te stimuleren en zo de taalontwikkeling te bevorderen. TaalVerhaal werkt met verschillende niveaus: de denkvragen zijn ingedeeld in vier niveaus, zodat ze de taal-denkontwikkeling volgen. Het pakket bevat een digitale handleiding en vier prentenboeken (één boekje met drie verhaaltjes per niveau) waarin suggesties worden gegeven voor denkvragen. Deze denkvragen zetten kinderen aan tot nadenken en praten.
In de eerste plaats is TaalVerhaal bestemd voor logopedisten, maar ook andere personen die instaan voor de taalontwikkeling van kinderen, zoals pedagogen, leerkrachten en ergotherapeuten, kunnen gebruik maken van dit materiaal.


About the contents:
Niveau 1: Papegaai (Een nieuwe thuis - Klaartje bakt een taartje - Tijd voor bad) - Niveau 2: Uil (Kobe en Lien hebben honger - Opstaan en naar school - Spinnenzoektocht) - Niveau 3: Hond (Etenstijd - Jan de bloemenman - Wat kan ik doen vandaag?) - Niveau 4: Vlinder (Naar het bos - Naar de winkel - Naar zee)

About the author(s):
Joke Verpoest en Louise Verstraete studeerden beiden af als logopedisten aan de Arteveldehogeschool Gent. Ze ontwikkelden in het kader van hun bachelorproef logopedisch materiaal genaamd TaalVerhaal. Zowel Joke als Louise zijn nu aan het werk als zelfstandige logopedisten en helpen kinderen met taal-, leer- en articulatiestoornissen.