Maklu
Garant & Cyclus
Het Spinhuis
Distributie
nieuw prikbord nieuwsbrief over ons route tijdschriften contact winkelmand
 
 
 
 
HOME
NEDERLANDS
ENGLISHGeavanceerd zoeken >
 
BELGIE
Somersstraat 13-15
2018 Antwerpen
Tel: +32 (3) 231 29 00
Fax: +32 (3) 233 26 59
 info@maklu.be
 uitgeverij@garant.be

NEDERLAND
Koninginnelaan 96
7315 EB Apeldoorn
Tel: +31 (55) 522 06 25
Fax: +31 (55) 522 56 94
 info@maklu.nl
 info@garant-uitgevers.nl


Jacques Van Der Elst
Ondernemingsvermogen
ISBN: 9789046609538
Aantal Pagina's: 139
Status: Verschenen - bestelbaar - leverbaar
Prijs: € 39.00
Uitgever : Maklu-Uitgevers nv
Print-versie   Bestel Nu

Over het boek:

Ondernemingsvermogen is geschreven voor het bedrijfsleven en het economisch hoger onderwijs. In dit werk worden vermogensvraagstukken praktisch aangepakt. Hiervoor doen we een beroep op de techniek van lineaire programmering. Voor de toepassing van deze oplossingsmethode gebruiken we de Oplosser-applicatie van Excel.

Gebruikers van dit boek kunnen de erin behandelde probleemstellingen met succes in de praktijk oplossen.

Over de auteur(s):

Dr. Jacques Van Der Elst is doctor in business administration, master in financieel management, master in accountancy, gediplomeerde in de boekhoudkundige expertise en gegradueerde in de boekhouding.

Hij bekleedde meerdere financiële directiefuncties in grote bedrijven. Werkte jarenlang als partner in een managementvennootschap die belangrijke investeringsfondsen beheerde. Als accountant was hijgerechtsdeskundige bij diverse Rechtbanken van Koophandel.

J. Van Der Elst doceerde op academisch - en hogeschoolniveau vakken zoals statistiek, financiële wiskunde, financieel management, financiële analyse, beleggingsleer, bedrijfseconomie en cost accounting.

Hij schreef tientallen publicaties in de domeinen van toegepaste wiskunde, financieel management bedrijfseconomie en accountancy.

Hij maakte meer dan 20 jaar deel uit van de eindexamencommissies van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten.