Maklu
Garant & Cyclus
Het Spinhuis
Distributie
nieuw prikbord nieuwsbrief over ons route tijdschriften contact winkelmand
 
 
 
 
HOME
NEDERLANDS
ENGLISHGeavanceerd zoeken >
 
BELGIE
Somersstraat 13-15
2018 Antwerpen
Tel: +32 (3) 231 29 00
Fax: +32 (3) 233 26 59
 info@maklu.be
 uitgeverij@garant.be

NEDERLAND
Koninginnelaan 96
7315 EB Apeldoorn
Tel: +31 (55) 522 06 25
Fax: +31 (55) 522 56 94
 info@maklu.nl
 info@garant-uitgevers.nl


Luc De Smet m.m.v. Ilse Degreef, Sebastiaan Peters, Maarten Van Nuffel
Handchirurgie.Deel 2: Niet-traumatische pathologie
ISBN: 9789044135428
Aantal Pagina's: 176
Status: Verschenen - bestelbaar - leverbaar
Prijs: € 35.00
Uitgever : Garant Uitgevers nv
Print-versie   Bestel Nu

Over het boek:

De kennis over handchirurgie is de voorbije 20 jaar dermate geëvolueerd dat het boek ‘Handchirurgie’ (eerste druk, 2000) om een up-date vroeg. ‘Handchirurgie. Deel 1: trauma’ (2013) geeft een overzicht van mogelijke traumatologie van de hand, terwijl dit tweede deel de niet-traumatische aandoeningen bespreekt. Het boek geeft een overzicht van de meeste courante aandoeningen maar bespreekt ook minder alledaagse pathologieën.

Dit ‘hand’-boek is geen technisch doe-boek dat louter voor gespecialiseerde handchirurgen geschreven werd, maar wel voor een ruimer publiek van artsen, andere chirurgen, studenten en zorgverleners die geregeld geconfronteerd worden met deze pathologie. De verschillende auteurs hebben een gelijkaardige opleiding genoten en werken nog altijd samen, wat de uniformiteit in de benadering van het onderwerp eenvoudiger maakt.Uit de inhoud:

Inhoudsopgave
VoorwoordOver de auteur(s):

Prof. dr. Luc De Smet , orthopedisch chirurg/handchirurg, is werkzaam in het Universitair ziekenhuis Leuven sedert 1990 en verantwoordelijk voor het zorgprogramma Hand-, pols- en microchirurgie. Hij is hoofddocent aan de KU Leuven, met bijzondere interesse in congenitale afwijkingen, traumatologie en reconstructieve chirurgie.

Prof. dr. Ilse Degreef , orthopedisch chirurg/handchirurg, is werkzaam in het Universitair ziekenhuis Leuven. Zij is eveneens hoofddocent aan de KU Leuven en Europees gediplomeerd in de handchirurgie. Haar bijzondere interesses zijn de ziekte van Dupuytren en elleboogchirurgie.

Dr. Maarten Van Nuffel, orthopedisch chirurg/handchirurg, is werkzaam in het Universitair ziekenhuis Leuven. Hij is Europees gediplomeerd in de handchirurgie. Hij heeft bijzondere interesse in pediatrische handproblematiek, arthroscopie en ziekte van Dupuytren.

Dr. Sebastian Peters, orthopedisch chirurg, is werkzaam in het H. Hartziekenhuis in Leuven en Europees gediplomeerd handchirurg. Handchirurgie